ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Spata Run

1. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ SPATA RUN

Το Πρόγραμμα Εθελοντισμού συγκεντρώνει, εκπαιδεύει, συντονίζει και οργανώνει το σύνολο των εθελοντών που συμμετέχουν στο Spata Run.
Ορισμός Εθελοντή
Αυτός που προσφέρει τις υπηρεσίες του και το χρόνο του οικειοθελώς και ανιδιοτελώς.

2. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΣΤΟ "SPATA RUN" ΚΑΙ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΟΥΣ

Εσείς, οι Εθελοντές αποτελείτε την καρδιά κάθε μεγάλης διοργάνωσης ανεξαρτήτως από το είδος της (πχ αθλητική, πολιτιστική, κοινωνική, κτλ). Είστε οι άνθρωποι εκείνοι που δίνουν χαρά, παλμό και χρώμα σε όλο αυτό που συμβαίνει και συμβάλλετε καθοριστικά στην ομαλή και επιτυχή υλοποίησή του. Και στον απολογισμό είστε εκείνοι που μπορούν με καμάρι να πουν «ήμουν κι εγώ εκεί» ή «είμαι κι εγώ κομμάτι της επιτυχίας» γιατί πράγματι το πιο μεγάλο κομμάτι της επιτυχίας ανήκει σε εσάς, τους Εθελοντές!

Κάθε δρομέας πριν την ημέρα της διοργάνωσης έχει ήδη καταβάλλει πολύ κόπο για να φτάσει στη γραμμή της εκκίνησης. Επομένως οι συμμετέχοντες είναι ήδη νικητές πριν ακόμα ξεκινήσουν. Θριαμβεύουν όμως αν καταφέρουν να τερματίσουν!

Η ενεργή σας συμμετοχή στην προσπάθειά τους, τους φέρνει όλο και πιο κοντά στον τερματισμό: ένα χαμόγελο, μία ενθαρρυντική φράση όταν έχουν αρχίσει να καταρρέουν από την προσπάθεια, ένα μπράβο στον τερματισμό! Όλη η προσπάθεια που καταβάλλετε ώστε να τους βοηθήσετε να επικεντρωθούν σε αυτό που πρέπει, στον Αγώνα.

Επίσης η Οργανωτική Επιτροπή έχει καταβάλει μία τεράστια και πολύμηνη προσπάθεια για την προετοιμασία της διοργάνωσης ώστε αθλητές και εθελοντές να αποκομίσουν τη μέγιστη δυνατή εμπειρία από αυτήν.

Άρα είναι πολύ σημαντικό όσοι αποφασίσετε να γίνετε εθελοντές του «Spata Run» να το κάνετε με όλη σας την ψυχή, να γνωρίζετε και να πιστεύετε τους λόγους για τους οποίους γίνεστε εθελοντές, καθώς αποτελείτε έναν κρίκο της αλυσίδας που αρχίζει μέρες πριν τη γραμμή της εκκίνησης και ολοκληρώνεται την ημέρα του αγώνα.

Όσο περισσότεροι τόσο πιο εύκολο και πιο ξεκούραστο για όλους.

3. ΤΙ ΑΠΟΚΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΑΝ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΣΤΟ "SPATA RUN"
  • Γίνεστε μέλος μίας πολυμορφικής και πολυδιάστατης ομάδας.
  • Θέτετε και πετυχαίνετε μικρούς στόχους που οδηγούν στο μεγαλύτερο που είναι η επιτυχία της διοργάνωσης.
  • Έχετε τη δυνατότητα να εφαρμόσετε τις δεξιότητές σας ή το χόμπι σας.
  • Αναπτύσσετε νέες δεξιότητες.
  • Ανακαλύπτετε νέες πτυχές της προσωπικότητάς σας που δε φανταζόσασταν ποτέ ότι έχετε.
  • Ζείτε μία μοναδική εμπειρία ζωής!
4. ΑΙΤΗΣΗ ΕΘΕΛΟΝΤΗ
Η αίτηση βρίσκεται στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης και συμπληρώνεται ηλεκτρονικά.

 

Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή ως Εθελοντής με δύο τρόπους:
α. Ατομικά
Για να γίνει κάποιος Εθελοντής πρέπει να είναι άνω των 18 ετών, δηλαδή ενήλικας.
β. Ομαδικά
Μέλη Εθελοντικών Ομάδων (πχ πολιτιστικών, κοινωνικών, κτλ) μπορούν να κάνουν ομαδική εγγραφή αφού συντονιστούν με την ομάδα τους.
γ. Συμμετοχή ανήλικων εθελοντών
Άτομα κάτω των 18 ετών (ανήλικοι) έχουν δικαίωμα εγγραφής μόνο αν:

  • Συνοδεύονται από ενήλικα εθελοντή ή
  • Είναι μέλος ευρύτερης εθελοντικής ομάδας
  • Τα δύο παραπάνω σημεία ισχύουν μόνο σε περίπτωση που το επιτρέπει το πόστο του ενήλικου εθελοντή που συνοδεύει το παιδί

*Όλοι οι εθελοντές, με την υποβολή της αίτησής τους, αποδέχονται τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις που διέπουν τη συμμετοχή τους.

Πληροφορίες και ενημέρωση μετά την υποβολή της αίτησή σας

Μόλις καταθέσετε την αίτησή σας θα λάβετε αυτόματο απαντητικό μήνυμα όπου θα σας επιβεβαιώνεται η επιτυχής υποβολή καθώς και email στο email που καταθέσατε στην αίτησή σας.

Στο ίδιο e-mail θα λαμβάνετε ενημερωτικά μηνύματα για όλες τις
ανακοινώσεις για τους εθελοντές. Σε κάθε περίπτωση είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τακτικά το email σας (και τα spam). Για τυχόν απορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τον Κώστα Μονοκρούσο στο Kwstas.monokr@outlook.com.gr ή στο κινητό 6988 333512.

5. ΤΙ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΟ "SPATA RUN" ΓΙΑ ΤΟ 2022

Ασφάλιση

Όπως όλοι οι δρομείς αλλά και το υπόλοιπο προσωπικό της διοργάνωσης έτσι κι εσείς οι εθελοντές συμπεριλαμβάνεστε σε αυτό το πρόγραμμα. Για το λόγο αυτό πρέπει να συμπληρώνετε την αίτηση σας με τα ακριβή στοιχεία σας, όπως αυτά αναγράφονται στην αστυνομική ταυτότητα ή το διαβατήριο.

Διαπίστευση

Όλοι λαμβάνετε την προσωπική σας διαπίστευση, ώστε να έχετε άμεση πρόσβαση στο χώρο/χώρους της εθελοντικής σας απασχόλησης ανάλογα με τη θέση σας αλλά και πρόσβαση σε άλλες παροχές με την επίδειξή της.

Στολή/ιματισμός

Θα παραλάβετε τσάντα και μπλούζα της διοργάνωσης. Η χρήση της μπλούζας εθελοντή είναι υποχρεωτική. Η ενημέρωση για τις ημέρες και τον τόπο παραλαβής θα αποσταλεί 10-15 ημέρες πριν τον Αγώνα.

Βεβαίωση εθελοντικής προσφοράς

Βεβαίωση θα λάβετε μόνο όσοι εθελοντές συμμετέχετε σε κάποια/κάποιες από τις ημερομηνίες που αναφέρονται παραπάνω και βάσει παρουσιολογίου που τηρείται.

Έως σήμερα μας έχετε στηρίξει και ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!

Αίτηση Εγγραφής Εθελοντή

Φύλο

ΑΜΕΑ

Δίπλωμα Οδήγησης

Επιθυμία Συμμετοχής με Όχημα

12 + 2 =